Jobba hos oss

Lediga tjänster

Just nu söker vi en Företagssköterska.

Arbetsområde

Som företagssköterska är du ett stöd för våra kundföretag i deras strävan att utveckla sina verksamheter. Kundens, liksom Hälsolänkens, förväntan på dig är att du i ditt arbete alltid utgår från aktuella myndighetskrav inom arbetsmiljöområdet. Du skall vara en samarbetspartner i utvecklandet av det systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM) hos våra kunder.

Du kommer att, på ett konsultativt sätt ha kund, ansvara för leverans av tjänster till kund. Du har goda administrativa kunskaper och trivs med struktur och arbetar metodiskt. I rollen ingår att genomföra diverse olika hälsoundersökningar med fokus på arbetstagarens arbetsmiljö och deras upplevelse av arbetsmiljön.

Som företagssköterska på Hälsolänken arbetar du som konsult utifrån Hälsolänkens affärsidé: Vi är en värdefull resurs i våra kunders ambition att uppnå sin vision inom arbetsmiljö och hälsa.

Vårt kvalitetsledningssystem är en garanti för att vi har kunden och kundens behov i fokus. Vi arbetar för utveckling av verksamheten genom att bistå kunden med underlag till sin riskbedömning för att kunna förebygga och avhjälpa problem. Hälsolänken är certifierat enligt standarden för kvalitet ISO 9001:2015 samt en ackrediterad företagshälsa.

Kompetensprofil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning till företagssköterska. Du trivs med att arbeta såväl i team som självständigt, har en god pedagogisk förmåga och gillar att ta initiativ. Som person är du driven, engagerad och ansvarstagande.

Du är van att arbeta konsultativt, ser möjligheter och kan vägleda kunder till en god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper eftersom du både arbetar individuellt och i samverkan med andra kompetenser. Det är meriterande med praktisk erfarenhet från liknande verksamhet, gärna inom företagshälsa

Körkort krävs.

Övrigt

Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Då tjänsten innebär arbete i Torsby, Sunne och Årjäng ska du ha körkort och bör ha tillgång till egen bil. Tillträde snarast enligt överenskommelse, tjänsten är ett vikariat med möjlig förlängning.

Har du frågor  kontakta Fredrik Andersson VD och arbetsmiljöingenjör Fredrik.andersson@halsolanken.se  eller Madeleine Karlsson Svensc företagssköterska samt arbetsplatsombud: madeleine@halsolanken.se.

Din ansökan lagras under ett års tid.

Du är välkommen att ansöka via nedanstående formulär

“Vår arbetsplats är en värdefull resurs i våra kunders ambition att uppnå sin vision inom arbetsmiljö och hälsa.”

Ansökan Företagssköterska

 

Bekräftelse