Jobba hos oss

Lediga tjänster

Hälsolänken är i en expansiv fas. Antalet anslutna kunder har ökat och därmed tjänsteefterfrågan. För att möta denna efterfrågan behöver vi utöka verksamheten med ytterligare resurspersoner.

I mer än 40 år har Hälsolänken arbetat med arbetsmiljö, hälsofrämjande insatser och rehabilitering. Med kompetens och engagemang bistås små som stora verksamheter i att uppnå sina mål inom arbetsmiljö och hälsa. I dagsläget är ca 340 kundföretag i Torsby, Årjäng och Sunne med tillsammans ca 12 500 kundanställda anslutna till oss.

Vår erfarna arbetsgrupp består av företagsläkare, företagssköterskor/sjuksköterskor, ergonomer, arbetsmiljöingenjör, socionomer, beteendevetare, friskvårdskonsulenter, hälsoterapeuter samt administrativ personal. Vi ställer höga krav på vårt arbetsmiljöarbete både internt som externt och värdesätter arbetsglädje och delaktighet som naturliga element i vardagen. För oss är personlig och professionell utveckling en självklarhet.

Nu behöver vi dig som är företagssköterska/sjuksköterska, arbetsmiljöingenjör, socionom/beteendevetare. Läs mer om respektive tjänst nedan.  Ange löneanspråk i ansökan.  Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Ansökningsformulär finns längst ner på sidan.

Företagssköterska / sjuksköterska

Hälsolänken söker företagssköterska / sjuksköterska med genuint intresse för arbetsmiljö, hälsa och de människor du möter. Arbetet sker både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, där empatiskt bemötande är en betydande faktor liksom att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Hos oss kommer du att arbeta med kundansvar, verksamhetsplaneringar, hälso- och arbetsmiljökartläggningar, medicinska kontroller i arbetslivet, vaccinationer, utbildningar mm. Arbetet är krävande och kan ibland upplevas som stressigt

Övrigt

Hälsolänken har verksamhet i Torsby, Sunne och Årjäng. Du förväntas arbeta på alla orter. Vi ser gärna sökande med stationeringsort Årjäng.

Ibland utförs arbetet ute hos kund, varför körkort är ett krav.

Anställningsformer är dels ett vikariat med möjlighet till förlängning, dels en tillsvidareanställning. Tillsvidaretjänsten är med placeringsort i Årjäng.

Arbetsmiljöingenjör

Arbetet som arbetsmiljöingenjör sker både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, där empatiskt bemötande är en betydande faktor liksom att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Hos oss kommer du att arbeta med kundansvar, verksamhetsplaneringar, arbetsmiljömätningar, riskbedömningar, kartläggningar av olika slag, utbildningar mm. Arbetet är krävande och kan ibland upplevas som stressigt


Övrigt

Hälsolänken har verksamhet i Torsby, Sunne och Årjäng. Du förväntas arbeta på alla orter. 

Arbetet utförs ute hos kund samt internt, varför körkort är ett krav.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Socionom / beteendevetare

Som socionom / beteendevetare på Hälsolänken arbetar du konsultativt som ett stöd för anslutna företag och deras anställda. Du arbetar utifrån evidensbaserade teorier och arbetssätt som stödjer utvecklingen av medarbetare, chefer och verksamheter. Du kommer bland annat arbeta med kundsamverkan, organisatoriska och sociala arbetsmiljöfrågor, förändringsprocesser, handledningssamtal, arbetsmiljöarbete på grupp- och ledningsnivå, utbildningar och föreläsningar, chef- och individutveckling, kartläggningar.

Vi söker dig som har en socionomexamen eller beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande. Du har intresse och erfarenhet av arbetspåverkande hälsa och ohälsa. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det i praktiskt arbete i relation till kund. Erfarenhet av att föreläsa och hålla utbildningar värderas positivt.

Du erbjuds arbete i en verksamhet där arbetsmiljö står i fokus och där arbete sker i team med andra yrkesgrupper. Du ges möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa och omväxlande uppdrag med kunder både inom privat och offentlig sektor.


Övrigt         

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten innebär resor vilket medför att du behöver ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Ansökan

 

Bekräftelse