Vanliga frågor

Frågor och svar

Du kan alltid ringa eller maila oss om du inte hittar svaret på din fråga här, vi återkommer då till dig så fort vi kan.

Tel: 010-470 63 00
Mail: info@halsolanken.se

Kostar det extra att betala mot faktura?
Ja, vid fakturabetalning tillkommer fakturaavgift á 30 kr.

Jag behöver ett kvitto på min betalning, hur får jag det?
Kvitton finns att ladda ner som pdf och skriva ut under Betalningar på Mina sidor. Kvittot finns efter varje träningskort/produktköp.

Om jag blir sjuk, kan jag då frysa mitt kort?
Det går bra att frysa ditt kort mot uppvisande av läkarintyg. Vid frysning av annan orsak och/eller utan läkarintyg kan detta ske till en fast kostnad.

Har jag ångerrätt efter att ha genomfört mitt köp på nätet?
Enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du 14 dagars ångerrätt. Efter 14 dagar är köpet bindande och återbetalas ej. Du har inte ångerrätt om tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, dvs om du har börjat träna med ditt kort. Ångerrätten gäller inte för avtal som ingås utanför affärslokaler om det totala priset är mindre än 400 kronor. Den gäller inte heller köp i affärslokaler.

Jag har tappat bort mitt inpasseringskort, hur går jag till väga?
Kontakta oss för att erhålla ett ersättningskort till en fast kostnad. Vid varje inpassering ska kortet registreras i kortläsaren och alla som befinner sig i träningslokalen ska ha ett personligt och aktivt kort, så viktigt att du kontaktar oss snarast för att erhålla ett nytt kort.

Erbjuder Hälsolänken prova-på-träning?
Nej, men engångsträning kan köpas och vid köp av träningsperiod (1, 3, 6 eller 12 månader) inom en vecka efter denna engångsträning, rabatteras träningskostnaden med erlagt belopp (OBS! Gäller nya kunder).

Kan jag ta med mig en vän, som saknar eget passerkort men swishar in betalning för träningen?
Nej, inte utan att ha kontaktat Hälsolänken. Alla som befinner sig i träningslokalen ska ha ett personligt och aktivt kort, utlåning av detta är otillåtet. Missbruk av inpasseringskort och insläpp av personer i träningslokalen innebär en månads avstängning, alternativt en fast avgift.