Gymmet i Torsby

Nyhet! Använder du dig av appen Zoezi så kan du gå in på vårt gym genom QR-kod, inget inpasseringskort eller kod behövs.
Ladda ner Zoezi och välj vår anläggning: Hälsolänken AB.

Perioder som flest normalt tränar är mellan klockan 16.00 och 18.00.

Ny kund

Vid vistelse på våra gym ska alltid aktivt dörrkort kunna uppvisas. Uppläggningsavgift inklusive dörrkort för nya medlemmar är 150 kronor. Välj om du vill hämta kortet i vår reception eller få det hemskickat.

Redan kund?

Välkommen att logga in på ditt konto. Användarnamn är registrerad mailadress. Glömt lösenord kan återställas på webshoppens inloggningssida. Ny träningsperiod aktiverar dörrkort kopplat till ditt konto. Ersättningskort kan köpas i shoppen. I gymmet ska aktivt dörrkort kunna uppvisas. 

Börja träna på Hälsolänkens gym i Torsby 
Öppet 04.30-23.00

Välkommen till vårt gym i Torsby. Här hittar du alla redskap du behöver för att träna hela din kropp både i maskiner och med fria vikter i en lugn och trivsam miljö. Våra kunder som tränar hos oss är i alla åldrar från 15 år och uppåt. Barn under 15 år är ej tillåtet!

Gymintroduktion ingår vid köp av träning. För ungdomar under 18 år är denna introduktion och signatur av målsman obligatorisk innan träningsperioden kan starta!

Vi erbjuder ett funktionellt gym med träning i våra maskiner av märket Life fitness, fria vikter med hantlar från 1-40 kg, kettlebells samt skivstänger från Eleiko. Vi har även en cabelcrossmodul med rodd- och lastdragsdel från Life Fitness som möjliggör träning för både stabilitet, smidighet och styrka. För konditionsträning finns våra crosstrainers från Life Fitness, löpband från Life Fitness, spinningcyklar från Casall samt rodd- respektive stakmaskin från Concept2.

I Gymmet finns även chins och dipsräcke, BOSU, medicin- och pilatesbollar för funktionell träning. Det finns tillgång till radio, cd-spelare och tv.

Gymmet är utrustat med hjärtstartare och alla som löser träningskort hos oss är välkomna att delta i kostnadsfri utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare.

Välkommen att träna hos i Torsby. Scrolla ner för att börja träna.

Coach-ledda Gruppass

I vår lokal lugnet utför vi gruppass ledda av en instruktör. För närvarande erbjuder vi Cirkel- & Bodymix, Pilates, Core och Yoga.

Webbutik

Via vår butik kan du köpa träning till standardpris. Vid nytecknande och förlängning av övriga medlemskap, kontakta oss via mail eller telefon. 

Är du anställd av ett företag som är anslutet till Hälsolänken får du träna till reducerat pris. Kontakta din arbetsgivare och be denne skicka in en uppdragsbeställning för träning.

Inpassering

Uppläggningsavgift, inklusive dörrkort, 150 kronor.  Ersättningskort 50 kr.

Typer av medlemsskap

  • Pensionär
  • Standard
  • Ungdom över 15 år/studerande
  • Avtalskund

Träningsintroduktion

Vi erbjuder gratis träningsintroduktion för alla våra nya kunder. Det hjälper dig att träna på ett bra och säkert sätt och förstå hur maskinerna fungerar. För dig under 18 är detta obligatoriskt.

Provträning/engångsträning

Provträning erbjuds till en kostnad av 100 kr, denna summa återbetalas om medlemskap köpes inom en vecka. Vid provträning/engångsträning ska detta ske under kontorstid. Sker träning utanför kontorstid behöver man köpa ett personlig gymkort, för 150 kr.

Olovlig träning

Träning utan giltig träningskort medför en avgift á 500 kr. Avgiften gäller både för den som gått in samt för den som tar med sig den ”olovliga gästen”. Den som tar med sig gäst utan giltig träningstid stängs av tills avgiften betalats.