Torsby

Välkommen att börja träna hos oss.

gym-torsby


Börja träna på Hälsolänkens gym i Torsby – Generösa öppettider.

Välkommen till vårt gym i Torsby. Här hittar du alla redskap du behöver för att träna hela din kropp både i maskiner och med fria vikter i en lugn och trivsam miljö. Våra kunder som tränar hos oss är i alla åldrar från 15 år och uppåt. Gymintroduktion ingår vid köp av träning. För ungdomar under 18 år är denna introduktion och signatur av målsman obligatorisk innan träningsperioden kan starta!

Vi erbjuder ett funktionellt gym med träning i våra maskiner av märket Life fitness, fria vikter med hantlar från 1-40 kg, kettlebells samt skivstänger från Eleiko. Vi har även en cabelcrossmodul med rodd- och lastdragsdel från Life Fitness som möjliggör träning för både stabilitet, smidighet och styrka. För konditionsträning finns våra crosstrainers från Life Fitness, löpband från Life Fitness, spinningcyklar från Casall samt rodd- respektive stakmaskin från Concept2.

I Gymmet finns även chins och dipsräcke, BOSU, medicin- och pilatesbollar för funktionell träning. Det finns tillgång till radio, cd-spelare och tv.

Gymmet är utrustat med hjärtstartare och alla som löser träningskort hos oss är välkomna att delta i kostnadsfri utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare.

Välkommen att träna hos i Torsby. Scrolla ner för att börja träna. 


torsby-bym-bild2

Pulsen Torsby vikter

torsby-bym-bild4

Träna på vårt gym i Torsby

Välkommen att börja träna på vårt gym i Torsby. Ljusa och luftiga lokaler med moderna träningsmaskiner. Med hjälp av inpasseringskortet kan du träna under generösa öppettider. Det är bara att dra kortet i kortläsaren vid entrén. Inpasseringstider för ungdom, studerande och pensionärer är kl 6.00-22.00. För standardkunder kl 5.00-24.00.

Läs vårt träningsavtal.

Webshop

Via vår webshop kan du köpa träning till standardpris samt engångsträning. Vid nytecknande och förlängning av övriga medlemskap, kontakta oss via mail eller telefon. Vi erbjuder även autogiro, vänligen kontakta oss per telefon för prisuppgift och tecknande av detta.

Är du anställd av ett företag som är anslutet till Hälsolänken får du träna till reducerat pris. Kontakta din arbetsgivare och be denne skicka in en uppdragsbeställning för träning.

Provträning/engångsträning

Provträning erbjuds till en kostnad av 90 kr, denna summa återbetalas om träningskort köpes inom en vecka. Vid provträning/engångsträning under kontorstid kan dörrtagg lånas i receptionen. Sker träning utanför kontorstid behöver man köpa en personlig tagg.

Olovlig träning

Träning utan giltig träningstagg medför en avgift á 500 kr. Avgiften gäller både för den som gått in samt för den som tar med sig den ”olovliga gästen”. Den som tar med sig gäst utan giltig träningstid stängs av tills avgiften betalats.


Inpasseringskort

Är du ny kund behöver du köpa ett inpasseringskort för 100 kr. Du väljer om du vill hämta kortet i vår reception eller få det hemskickat. Ersättningskort kostar 50 kr.

Typer av medlemsskap

Vi har fyra typer av gymmedlemskap:

  • Standardkund
  • Pensionär
  • Ungdom över 15 år/studerande
  • Avtalskund

Träningsintroduktion

Vi erbjuder gratis träningsintroduktion för alla våra nya kunder. Det hjälper dig att träna på ett bra och säkert sätt och förstå hur maskinerna fungerar. För dig under 18 är detta obligatoriskt.

Skapa ditt konto


Redan kund?

Välkommen att logga in på ditt konto. Har du glömt ditt lösenord så kan du återställa det i shoppen. Har du redan ett passeringskort kommer den nya perioden kopplas till ditt befintliga kort.

Medlemsinloggning

Priser

1 år6 månader3 månader1 månad
Standardpris1 800 kr1 050 kr625 kr315 kr
Pensionär1 500 kr900 kr500 kr250 kr
Ungdom över 15 år/studerande1 500 kr900 kr500 kr250 kr