Sunne

Välkommen att börja träna hos oss.

sunne-nya-gym


Börja träna på Hälsolänkens gym i Sunne – Generösa öppettider.

Välkommen till vårt gym i Sunne. Här hittar du alla redskap du behöver för att träna hela din kropp både i maskiner och med fria vikter i en trevlig miljö. Våra kunder som tränar hos oss är i alla åldrar från 15 år och uppåt.
Gymintroduktion ingår vid köp av träning. För ungdomar under 18 år är denna introduktion och signatur av målsman obligatorisk innan träningsperioden kan starta!

Vi erbjuder ett funktionellt gym med utrustning för olika typer av träning. Det mesta av vår utrustning kommer från Life Fitness, som vi valt då vi tycker att deras maskiner är användarvänliga och håller en hög kvalitet. Vi har ett stort utbud för träning med fria vikter, fasta maskiner med träning för hela kroppen, en stor avdelning för funktionell träning där ni hittar bla kettlebells, pilatesbollar, bulgarian bags, battleropes mm. På avdelningen för den funktionella träningen finns även möjlighet till stretching efter träningspasset. I gymmet finns två olika typer av kryssdragsmoduler där man kan träna allt från rehab till tyngre träning. Vår konditionsutrustning består av löpband, crosstrainers, trappmaskin, stakmaskin, roddmaskiner, motionscyklar, spinningcyklar och flexstrider.

I gymmet finns tv i anslutning till konditionsutrustningen.

Gymmet är utrustat med hjärtstartare och alla som löser träningskort hos oss är välkomna att delta i kostnadsfri utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare.

Välkommen att träna hos oss i Sunne. Scrolla ner för att börja träna. 


sunne-nya-gym-bild-2

sunne-nya-gym-bild-3

sunne-nya-gym-bild-4

Träna på vårt gym i Sunne

Välkommen att börja träna på vårt gym i Sunne. Ljusa och luftiga lokaler med moderna träningsmaskiner. Med hjälp av inpasseringstaggen kan du träna på generösa öppettider. Inpasseringstider för ungdom, studerande och pensionärer är kl 5.00-22.00. För standardkunder kl 4.30-23.00. Dessa tider kan eventuellt komma att ändras om träningslokalen missbrukas. Innerdörrar låses cirka 1.45 timmar efter att ytterdörren låses. Ingen träning efter kl 00.30.

Läs vårt träningsavtal

Webshop

Via vår webshop kan du köpa träning till standardpris samt engångsträning. Vid nytecknande och förlängning av övriga medlemskap, kontakta oss via mail eller telefon. Vi erbjuder även autogiro, vänligen kontakta oss per telefon för prisuppgift och tecknande av detta.

Är du anställd av ett företag som är anslutet till Hälsolänken får du träna till reducerat pris. Kontakta din arbetsgivare och be denne skicka in en uppdragsbeställning för träning.

Provträning/engångsträning

Provträning erbjuds till en kostnad av 90 kr, denna summa återbetalas om träningskort köpes inom en vecka. Vid provträning/engångsträning under kontorstid kan dörrtagg lånas i receptionen. Sker träning utanför kontorstid behöver man köpa en personlig tagg.

Olovlig träning

Träning utan giltig träningstagg medför en avgift á 500 kr. Avgiften gäller både för den som gått in samt för den som tar med sig den ”olovliga gästen”. Den som tar med sig gäst utan giltig träningstid stängs av tills avgiften betalats.


Inpasseringskort

Är du ny kund behöver du köpa en inpasseringstagg för 100 kr. Du väljer om du vill hämta taggen i vår reception eller få den hemskickad. Ersättningstagg kostar 50 kr.

Typer av medlemsskap

Vi har fyra typer av gymmedlemskap:

  • Pensionär
  • Privatkund
  • Ungdom över 15 år/studerande
  • Avtalskund

Träningsintroduktion

Vi erbjuder gratis träningsintroduktion för alla våra nya kunder. Det hjälper dig att träna på ett bra och säkert sätt och förstå hur maskinerna fungerar. För dig under 18 är detta obligatoriskt.

Skapa ditt konto


Redan kund?

Välkommen att logga in på ditt konto. Har du glömt ditt lösenord så kan du återställa det i shoppen. Har du redan en dörrtagg kommer den nya perioden kopplas till denna.

Medlemsinloggning

Priser

1 år6 månader3 månader1 månad
Normalpris2 950 kr1 650 kr1 000 kr500 kr
Pensionär2 500 kr1 500 kr900 kr400 kr
Studerande över 15 år2 500 kr1 500 kr900 kr400 kr