Gymmet i Sunne

från 1 februari så kommer omklädningsrum hållas stängda för städning, mellan kl 9:30-10:15, varje vardag.

Perioder som flest normalt tränar är mellan klockan 16.00 och 18.00.

Ny kund

Vid vistelse på våra gym ska alltid aktiv dörrtagg kunna uppvisas. Uppläggningsavgift inklusive dörrtagg för nya medlemmar är 150 kronor. Välj om du vill hämta taggen i vår reception eller få den hemskickad.

Redan kund?

Välkommen att logga in på ditt konto. Användarnamn är registrerad mailadress. Glömt lösenord kan återställas på webshoppens inloggningssida. Ny träningsperiod aktiverar dörrtagg kopplad till ditt konto. Ersättningstagg kan köpas i shoppen. I gymmet ska aktiv dörrtagg kunna uppvisas.

Börja träna på Hälsolänkens gym i Sunne
Öppet 04.30-23.00

Välkommen till vårt gym i Sunne. Här hittar du alla redskap du behöver för att träna hela din kropp både i maskiner och med fria vikter i en trevlig miljö. Våra kunder som tränar hos oss är i alla åldrar från 15 år och uppåt. Barn under 15 år är ej tillåtet!

Gymintroduktion ingår vid köp av träning. För ungdomar under 18 år är denna introduktion och signatur av målsman obligatorisk innan träningsperioden kan starta!

Vi erbjuder ett funktionellt gym med utrustning för olika typer av träning. Det mesta av vår utrustning kommer från Life Fitness, som vi valt då vi tycker att deras maskiner är användarvänliga och håller en hög kvalitet. Vi har ett stort utbud för träning med fria vikter, fasta maskiner med träning för hela kroppen och en stor avdelning för funktionell träning. Vår konditionsutrustning består av löpband, crosstrainers, trappmaskin, stakmaskin, roddmaskiner, motionscyklar, spinningcyklar och flexstrider.

I gymmet finns tv i anslutning till konditionsutrustningen.

Gymmet är utrustat med hjärtstartare och alla som löser träningskort hos oss är välkomna att delta i kostnadsfri utbildning i hjärt-lungräddning med hjärtstartare.

Coach-ledda Gruppass

I vår lokal lugnet utför vi gruppass ledda av en instruktör. För närvarande erbjuder vi Cirkel- & Bodymix, Pilates, Core och Yoga.

Webbutik

Via vår webbutik kan du köpa träning till standardpris. Vid nytecknande och förlängning av övriga medlemskap, kontakta oss via mail eller telefon. .

Är du anställd av ett företag som är anslutet till Hälsolänken får du träna till reducerat pris. Kontakta din arbetsgivare och be denne skicka in en uppdragsbeställning för träning.

 

Inpassering

Uppläggningsavgift för ny kund, inklusive tagg, 150 kronor.  Ersättningstagg 50 kr, nytt armband 150 kr.

Typer av medlemsskap

  • Pensionär
  • Standard
  • Ungdom över 15 år/studerande
  • Avtalskund

Träningsintroduktion

Vi erbjuder gratis träningsintroduktion för alla våra nya kunder. Det hjälper dig att träna på ett bra och säkert sätt och förstå hur maskinerna fungerar. För dig under 18 är detta obligatoriskt.

Provträning/engångsträning

Provträning erbjuds till en kostnad av 100 kr, denna summa återbetalas om medlemskap köpes inom en vecka. Vid provträning/engångsträning under kontorstid kan dörrtagg lånas i receptionen. Sker träning utanför kontorstid behöver man köpa en personlig tagg, för 150 kr.

Olovlig träning

Träning utan giltig träningstagg medför en avgift á 500 kr. Avgiften gäller både för den som gått in samt för den som tar med sig den ”olovliga gästen”. Den som tar med sig gäst utan giltig träningstid stängs av tills avgiften betalats.