Företagssköterska / Sjuksköterska

Hälsolänken AB

Om jobbet

Hälsolänken är i en expansiv fas. Antalet anslutna kunder har ökat och därmed tjänsteefterfrågan. För att möta denna efterfrågan behöver vi utöka verksamheten med ytterligare resurspersoner.

I mer än 40 år har Hälsolänken arbetat med arbetsmiljö, hälsofrämjande insatser och rehabilitering. Med kompetens och engagemang bistås små som stora verksamheter i att uppnå sina mål inom arbetsmiljö och hälsa. I dagsläget är ca 380 kundföretag i Torsby, Sunne, Årjäng, Eda och Arvika med tillsammans ca 13 000 kundanställda anslutna till oss.

Vår erfarna arbetsgrupp består av företagsläkare, företagssköterskor/sjuksköterskor, ergonomer, arbetsmiljöingenjör, socionomer, beteendevetare, friskvårdskonsulenter, hälsoterapeuter samt administrativ personal. Vi ställer höga krav på vårt arbetsmiljöarbete både internt som externt och värdesätter arbetsglädje och delaktighet som naturliga element i vardagen. För oss är personlig och professionell utveckling en självklarhet.

Vi söker dig företagssköterska som har ett stort intresse för arbetsmiljö, hälsa och de människor du möter. Arbetet sker både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, där empatiskt bemötande är en betydande faktor liksom att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Hos oss kommer du att arbeta med kundansvar, verksamhetsplaneringar, hälso- och arbetsmiljökartläggningar, medicinska kontroller i arbetslivet, vaccinationer, utbildningar mm. Arbetet är krävande och kan ibland upplevas som stressigt.

Vi bedriver verksamhet i Torsby, Sunne, Hagfors, Munkfors, Årjäng, Arvika och Eda. Du förväntas kunna arbeta på alla orter. Ibland utförs arbete ute hos kund, varför körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Vi tillämpar provanställning.

 

Kontakt

Ansökan
Här beskriver du kort varför du söker vår tjänst. (Nedanstående bifogar du ditt personliga brev och CV.)
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.

Här laddar du upp ditt personliga brev och CV. Godkända filformat är pdf, doc och docx.

Jag godkänner att Hälsolänken lagrar och behandlar mina uppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.