Företagssköterska / Sjuksköterska gravvik

Om jobbet

Hälsolänken är i en expansiv fas. Antalet anslutna kunder har ökat och därmed tjänsteefterfrågan. För att möta denna efterfrågan behöver vi utöka verksamheten med ytterligare resurspersoner.

I mer än 40 år har Hälsolänken arbetat med arbetsmiljö, hälsofrämjande insatser och rehabilitering. Med kompetens och engagemang bistås små som stora verksamheter i att uppnå sina mål inom arbetsmiljö och hälsa. I dagsläget är ca 380 kundföretag i Torsby, Årjäng, Eda och Sunne med tillsammans ca 12 500 kundanställda anslutna till oss.

Vår erfarna arbetsgrupp består av företagsläkare, företagssköterskor/sjuksköterskor, ergonomer, arbetsmiljöingenjör, socionomer, beteendevetare, friskvårdskonsulenter, hälsoterapeuter samt administrativ personal. Vi ställer höga krav på vårt arbetsmiljöarbete både internt som externt och värdesätter arbetsglädje och delaktighet som naturliga element i vardagen. För oss är personlig och professionell utveckling en självklarhet.

Vi söker en företagssköterska som har ett stort intresse för arbetsmiljö, hälsa och de människor du möter. Arbetet sker både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, där empatiskt bemötande är en betydande faktor liksom att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Hos oss kommer du att arbeta med kundansvar, verksamhetsplaneringar, hälso- och arbetsmiljökartläggningar, medicinska kontroller i arbetslivet, vaccinationer, utbildningar mm. Arbetet är krävande och kan ibland upplevas som stressigt.

Vi bedriver verksamhet i Torsby, Sunne, Årjäng och Eda. Du förväntas kunna arbeta på alla orter. Ibland utförs arbete ute hos kund, varför körkort är ett krav.

Anställningen är ett vikariat med eventuell möjlighet till förlängning.

Sista ansökan: 26 november.

 

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Meriterande:
– Företagssjuksköterska/Företagssköterska – erfarenhet efterfrågas

Utbildning
Krav:
– Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Hälso- och sjukvård

Körkort
Krav:
– B-körkort

Var ligger arbetsplatsen?

ALSTIGEN 8 A
68525 Torsby

Arbetsgivaren

Hälsolänken AB
www.halsolanken.se

Kontakt

Anders Hermansson, VD
anders.hermansson@halsolanken.se 
010-470 63 18

 

Ansökan
Här fyller du i din ansökan till vår tjänst.
Här beskriver du kort varför du söker vår tjänst. (Nedanstående bifogar du ditt personliga brev och CV.)
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.

Här laddar du upp ditt personliga brev och CV. Godkända filformat är pdf, doc och docx.

Jag godkänner att Hälsolänken lagrar och behandlar mina uppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.